De HR wereld is continu in beweging. Door de steeds snellere ontwikkelingen op het vlak van digitalisering wordt het voor bedrijven eenvoudiger om producten en diensten te integreren op één platform. Dat maakt verschillende HR zaken voor zowel medewerkers als managers laagdrempelig en inzichtelijk. Jan-Herman Hanskamp, HR directeur bij Rotra, vertelt hoe zij deze strategie invulling geven.

Jan-Herman is in 2016 bij Rotra aangesteld als Corporate HR directeur en draagt daarmee de eindverantwoordelijkheid over alle 860 werknemers, die actief zijn in zowel Nederland, België als Roemenië. Rotra is een logistiek dienstverlener en richt zich vooral op innovatieve, logistieke oplossingen. Zij voorzien in alle wensen op het gebied van transport en logistiek: van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht.

“Als 2DAYSMOOD zijn we enorm trots dat we met onze realtime feedback tool bij kunnen dragen aan deze innovatieve HR strategie van Koninklijke Rotra. Continu relevante feedback van medewerkers ontvangen, is essentieel voor een positief werkklimaat. De meetmethode (snel, simpel en leuk) speelt daarbij een grote rol!”

2DAYSMOOD maakt feedback geven simpel

De oplossing van 2DAYSMOOD geeft Rotra realtime inzicht in de feedback van medewerkers, en de mogelijkheid om daar direct op te sturen. Medewerkers zien bovendien dat de feedback serieus wordt genomen en opgepakt indien nodig.

In een tijd waarin mensen overladen worden met informatie – juist in de werksfeer- is het belangrijk om te investeren in oplossingen die het werk een stukje gemakkelijker en overzichtelijker maken. Bij Rotra wordt volop geëxperimenteerd met de nieuwste oplossingen. Jan-Herman sluit af: “door het toevoegen van 2DAYSMOOD aan Cobra wordt het inwinnen van feedback simpel en laagdrempelig gemaakt. Bij Rotra zien we de input van onze medewerkers als een belangrijke stuurfactor. Een tevreden en betrokken medewerker is namelijk een uithangbord voor je organisatie. Dit helpt ons in onze missie om als werkgever ‘employer of choice’ te worden.”

2DAYSMOOD wordt binnen het ‘Cobra’ platform beschikbaar gesteld aan Koninklijke Rotra. Dit is mede tot stand gekomen via een partnerschap met SD Worx Nederland, de aanbieder van deze innovatieve salaris- en HR software-oplossing.

Lees het volledige artikel via de website van SD Worx

Meer kennisartikelen of informatie over 2DAYSMOOD?

27/06/2019
3 min leestijd

2DAYSMOOD haalt 360.000 euro op met nieuwe investering

PERSBERICHT Werkgeluk zal de komende jaren de nieuwe standaard worden binnen organisaties. Het vo...

Lees meer

Door: Mare Derks

09/05/2019
4 min leestijd

HR & Communicatie interviewt… 2DAYSMOOD!

HR & Communicatie is een kennisplatform en community voor professionele ontwikkeling, met een fo...

Lees meer

Door: Mare Derks

23/04/2019
3 min leestijd

‘Geluk is een manier van leven, daarover gaat leiderschap’

Werkgeluk is niet meer het stoffige onderwerp van een paar jaar geleden. Invloedrijke onderzoeken to...

Lees meer

Door: Selma Fehrmann

Share This