2DAYSMOOD

Bij W3S Digital werken bedenkers en makers van digitale oplossingen voor opdrachtgevers die een stap vooruit willen zetten. De focus binnen de organisatie zit niet alleen op een gelukkige eindgebruiker die geniet van een optimale gebruikerservaring. De focus ligt ook vooral op werkgeluk van personeel. Lees hieronder hoe W3S Digital met behulp van de 2DAYSMOOD-softwaretool de eNPS-score een enorme boost geeft. 

Meten = weten

Als digitaal bureau dat dagelijks kniediep in de data van haar klanten staat wordt W3S Digital natuurlijk heel blij van meten en weten. Middels het medewerkersonderzoek 3.0 van 2DAYSMOOD hebben zij de afgelopen twee jaar heel veel kwalitatieve data verzameld die voor hen fungeert als wegwijzer in de ‘onderbuik’ van de organisatie. Met als hoogste doel om het werkgeluk van het team op een excellent en onderscheidend niveau te krijgen én te houden.

Continue monitoren en inzoomen

W3S Digital monitort met de 2DAYSMOOD softwaretool continu de stemming van het team en zoomt periodiek in op specifieke onderwerpen of drijfveren zoals ‘Beloning & Waardering’, ‘Werkdruk’, ‘Hybride werken’ of ‘Inclusiviteit op de werkvloer’. Alle resultaten zijn door iedereen in te zien; 100% transparantie!

Dit mes snijdt aan twee kanten. Enerzijds kun je snel en specifiek de vinger op de zere plek leggen en de zaken aanpakken die de meeste impact hebben. Anderzijds heb je een terugkerend medium waarmee je het gehele team op een laagdrempelige manier kan betrekken bij de ontwikkeling van ons bureau.

Het resultaat na twee jaar

Twee jaar meten, weten, luisteren, aanpassen, implementeren en meebewegen heeft ons een ontzettend goede eNPS Score opgeleverd!

Met andere woorden: op de vraag ‘Hoe waarschijnlijk is het dat je W3S Digital als goede werkgever aanraadt aan anderen?' Antwoord: 70% positief! En daar zijn we onwijs trots op. Zoals je ziet in de illustraties is werkgeluk absoluut geen gegeven, maar iets waar je dagelijks liefde en aandacht aan moet geven. Meten is onmisbaar.

Wil jij net als W3S digital van werkdruk naar werkgeluk? Met 2DAYSMOOD meet je snel, simpel en innovatief hoe het met medewerkers gaat. Meer informatie? Kijk snel hoe het werkt!

  Wij zien een stijgende lijn van energie, productiviteit en werkgeluk bij ons op de werkvloer! Collega’s voelen én zijn steeds meer betrokken bij onze organisatie. Door 2DAYSMOOD zijn we echt proactief bezig met het continu verbeteren van de beleving en cultuur van ons bedrijf! Hier krijgen wij echt ontzettend veel energie van.
Vincent de Jong
Directeur W3S Digital
robin gerritsen, 2daysmood
jeannette kool, 2daysmood
jeroen kuiper, 2daysmood
Rita-Blankenberg-Alphen-aan-den-Rijn-referentie-2DAYSMOOD
rianne klemann, 2daysmood
jan herman, 2daysmood
emma sluman, 2daysmood
simon klopt, 2daysmood
ina haverhals, 2daysmood
inge beckers, 2daysmood

Tevreden medewerkers en tevreden klanten

Deze (HR) managers gebruiken 2DAYSMOOD en maken echt impact!

Hoe? Onze meetmethode is het vernieuwde MTO, namelijk sneller, simpeler en wetenschappelijk onderbouwd. Een continue bron van data waardoor je stap voor stap je (team)cultuur verbetert en het werkgeluk van medewerkers verhoogt. En dát is winstgevend voor je bedrijf!

jan herman, 2daysmood

Jan-Herman Hanskamp

HR directeur, Rotra Groep
”2DAYSMOOD is echt waardevol. Je kunt namelijk continu inzicht krijgen in je bedrijfscultuur, doelgericht feedback ophalen en trends inzien.”
emma sluman, 2daysmood

Emma Sluman

Projectleider duurzame inzetbaarheid, ProRail
“Nu we 2DAYSMOOD wekelijks inzetten, krijgen we meer grip op onze cultuur. Zoals de beleving van werkdruk en drijfveren van medewerkers.”
Rita-Blankenberg-Alphen-aan-den-Rijn-referentie-2DAYSMOOD

Rita Blankenberg

HR Business Partner Digital, Gemeente Alphen a/d Rijn
“De look en feel is happy en de data is bruikbaar, zoals de continue feedback en uitsplitsing in teams. Kortom, je kunt gericht verbeteren.”
robin gerritsen, 2daysmood

Robin Gerritsen

Directeur Recruitment, Tempo-Team (Randstad)
“Ten eerste is het aantal gelukkige werknemers is in 5 maanden gestegen van 66% naar 80%. Ten tweede blijven we een positieve trend zien!”

Innovatieve Organisaties
Werken met 2DAYSMOOD

4,4 reviews
circle-section

Neem contact op voor gratis advies, een demo of quickscan!

Altijd het medewerkersonderzoek dat bij je past.

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Een demo van de tool
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Martin Meulenkamp

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Martin