2DAYSMOOD

Welkom geluksambassadeur!

Je hebt ervoor gekozen om met 2DAYSMOOD aan de slag te gaan in jouw organisatie. Dat maakt ons trots! Jij toont lef, verantwoordelijkheid en hebt een innovatieve kijk op goed werkgeverschap. Met 2DAYSMOOD help jij jouw organisatie in het behalen van een positieve cultuurverandering: mensgericht en data-gedreven! Op de onderstaande pagina’s vind je hulp bij de opstart, bij vragen of acties in je team.

De gezichten achter 2DAYSMOOD

Als het goed is heb jij al meerdere malen contact gehad met een van onze teamleden. Robin van der Meulen is onze Strategic Happiness Expert en jouw eerste aanspreekpunt. Wil je toch een ander teamlid bereiken? Mail of bel die persoon dan gerust. Of gebruik ons algemene e-mail adres info@2daysmood.nl, dan komt je vraag ook op de juiste plek terecht.

P.S. We vinden het belangrijk om elkaar en ook andere bedrijven te inspireren met positieve organisatieculturen! Dus als je leuke ideeën of vragen hebt voor interne en externe communicatie horen we dat graag. Wil je jouw organisatie als innovatieve en goede werkgever presenteren? We maken graag samen content (blogs, interviews, filmpjes, …) om te verspreiden naar geïnteresseerde vakgenoten!