Hoe werkgeluk en betrokkenheid werden vergroot in 15 seconden per week!

Gedurende een periode van 5 maanden, werden 8 management trainees van Tempo-Team (Randstad Groep Nederland) uitgedaagd om werkgeluk ofwel ‘Employee Happiness’ binnen hun teams te vergroten. Met hulp van 2DAYSMOOD en onze anonieme 15 seconden survey, startten zij met monitoren hoe medewerkers zich voelden op het werk en waarom. Met realtime inzichten, wekelijkse rapportages en aanbevolen acties van de 2DAYSMOOD experts, bereikten ze indrukwekkende resultaten… Bekijk de video!

 

 

We bedanken Tempo-Team voor hun geweldige inzet binnen deze pilot. Lees meer over dit succesverhaal en de roadmap naar Employee Happiness bij Tempo-Team in deze blog.

Over 2DAYSMOOD
Wij van 2DAYSMOOD zijn op een missie om een wereld te creëren waarin alle organisaties kunnen floreren door gelukkige medewerkers! Onderzoek én praktijk wijzen uit dat gelukkige en betrokken medewerkers een bron zijn voor hogere productiviteit, betere bedrijfsprestaties, tevreden klanten en duurzame organisatiegroei. 2DAYSMOOD biedt een leuke en simpele tool voor medewerkersbetrokkenheid, ofwel ‘Employee Engagement’, die directeuren, managers en medewerkers aanspoort om verantwoordelijkheid te nemen voor een positief werkklimaat. Onze veilige en anonieme 15 seconden survey meet continu emoties en drijfveren voor geluk op het werk. De data wordt teruggekoppeld in realtime dashboards en wekelijkse rapportages. Deze zijn voorzien van slimme analyses en aanbevolen acties door onze HR en Psychologie experts, om medewerkersgeluk te verhogen en het werkklimaat te verbeteren.

Wil je ook experimenteren met Employee Happiness in jouw organisatie?
Vraag een demo aan!

Share This