Inspiratiesessie #2: werk-privé balans + sociale waarden

Donderdag 22 augustus, 14:00 – 17:00
Voor directeuren, MT en HR professionals
Deelname kost €42 (voor klanten gratis)
Locatie: Battutalaan 523, 3526VS Utrecht

Wat leer je in deze inspiratiesessie?

Bevlogen en gelukkige medewerkers willen we allemaal. Dat zijn immers de positieve medewerkers met unieke prestaties. Maar hoe krijg je die? Daarvoor verdiepen we ons in de 15 drijfveren van betrokkenheid uit het Employee Happiness Model.

Door middel van theorie, praktijkvoorbeelden en tips word je geïnspireerd en klaargestoomd om zélf aan de slag te gaan. Je ontmoet bovendien gelijkgestemde professionals en (andere) klanten van 2DAYSMOOD. Lees hier beneden meer over drijfveren en experts die centraal staan in deze sessie.

In welke drijfveren gaan we ons verdiepen?

Werk-privé balans

Veel professionals worstelen met hun werk-privé balans. Hoe zorg ik dat ik na een werkdag nog energie en tijd heb voor mijn gezin, sociale verplichtingen en sportambities? Organisaties kunnen helpen met deze balans. Uiteindelijk leidt dit namelijk tot energiekere en productievere werknemers. Daarnaast versterkt het je imago als aantrekkelijke werkgever. Een gezonde werk-privé balans staat steeds hoger op de wenslijst van werkzoekenden!

Wat heeft een negatieve of positieve invloed op de werk-privé balans? Hoe kun je bijdragen aan een goede balans voor je medewerkers?

Sociale waarden

Wordt er op jullie werkvloer respectvol en gelijkwaardig met elkaar omgegaan? Of is er misschien wel sprake van pesterijen, intimidatie, neerbuigendheid of discriminatie. Niets is zo belangrijk dan dat medewerkers hun ware zelf durven te zijn op het werk. De drijfveer sociale waarden gaat over het belang en creëren van een veilige omgeving, zodat medewerkers hun echte persoonlijkheid, talenten, motivaties en onzekerheden kunnen tonen.

Wat hebben mensen nodig om zichzelf veilig te voelen? Wat is de impact van je eigen organisatiecultuur op dit onderwerp? Welke invloed heb jij vanuit jouw rol?

Sprekers

Robin is een gepassioneerde HR & Employee Happiness expert. Elke dag haalt zij haar inspiratie uit positieve psychologie en helpt ze directeuren en teammanagers om actie te ondernemen voor een positieve werkomgeving en organisatiecultuur. Dit doet zij op een innovatieve ‘data driven’ manier samen met haar collega’s van 2DAYSMOOD. De slimme online tool van 2DAYSMOOD analyseert en verbetert medewerkersbetrokkenheid op unieke wijze, in slechts 15 seconden per week!

Robin van der Meulen

Chief Happiness Officer, 2DAYSMOOD

Hans gelooft dat mensen vanuit vertrouwen, verbondenheid en leiderschap de beste resultaten halen. Succes en (werk)geluk staan of vallen met de persoonlijke ontwikkeling van het individu. Het is dan ook zijn missie om waarde te creëren door mensen te verbinden met zichzelf, het team en de organisatie. Dit doet Hans op effectieve wijze, door het creëren van psychologische veiligheid en verbinding. Met zijn coachstijl maakt hij zaken concreet, zichtbaar, en stuurt hij op verandering.

Hans van Gastel

Hans van Gastel Coaching & Training

Bestel hier je ticket!

Je kunt je vrijblijvend voor onze inspiratiesessie(s) aanmelden. Deelname kost €42 per sessie. Klanten en partners krijgen gratis toegang. (Vraag als klant of partner je promotiecode op via robin@2daysmood.nl)