Inspiratiesessie #1: eNPS + Interne Communicatie

Dinsdag 18 juni, 13:30 – 16:30
Social Impact Factory, Utrecht
Voor directeuren, MT en HR professionals
Deelname kost €42 (voor klanten gratis)

Wat leer je in deze inspiratiesessie?

Bevlogen en gelukkige medewerkers willen we allemaal. Dat zijn immers de positieve medewerkers met unieke prestaties. Maar hoe krijg je die? Daarvoor verdiepen we ons in de 15 drijfveren van betrokkenheid uit het Employee Happiness Model.

Door middel van theorie, praktijkvoorbeelden en tips word je geïnspireerd en klaargestoomd om zélf aan de slag te gaan. Je ontmoet bovendien gelijkgestemde professionals en (andere) klanten van 2DAYSMOOD. Lees hier beneden meer over drijfveren en experts die centraal staan in deze sessie.

In welke drijfveren gaan we ons verdiepen?

eNPS score (geen drijfveer maar KPI)

Hoe krijg je als werkgever nou een realistisch beeld van wat er op jouw werkvloer speelt? In hoeverre zijn jouw eigen medewerkers ambassadeurs van je organisatie? En werken zij met bevlogenheid? Wij introduceren je graag aan dé KPI voor directie, management en HR om gerichter te sturen op goed werkgeverschap. Door je employee Net Promotor Score te meten zet je een interne benchmark!

Wat is een goede eNPS? Wat zegt de eNPS over werkgeluk? Hoe verhoog je jouw eNPS?

Interne communicatie

In ons medewerkersonderzoek bij klanten zien we dat de drijfveer interne communicatie, samen met leiderschap, vaak het slechts wordt beoordeeld door medewerkers. Echter, scoren deze drijfveren wél hoog op belangrijkheid voor werkplezier. Hier kan dus een grote impact gemaakt worden om de betrokkenheid in jouw organisatie te verhogen.

Wat zijn de valkuilen van interne communicatie? Welke best practices zijn er? Hoe kunnen we leren van elkaar?

Sprekers

Robin is een gepassioneerde HR & Employee Happiness expert. Elke dag haalt zij haar inspiratie uit positieve psychologie en helpt ze directeuren en teammanagers om actie te ondernemen voor een positieve werkomgeving en organisatiecultuur. Dit doet zij op een innovatieve ‘data driven’ manier samen met haar collega’s van 2DAYSMOOD. De slimme online tool van 2DAYSMOOD analyseert en verbetert medewerkersbetrokkenheid op unieke wijze, in slechts 15 seconden per week!

Robin van der Meulen

Chief Happiness Officer, 2DAYSMOOD

Inge is sinds 2009 zelfstandig ondernemer, adviseur, trainer en auteur. Ze is initiatiefnemer van HR-Communicatie.nl en co-auteur van het boek HR & Social Media. Ze helpt organisaties met het vergroten van de bekendheid van het (werkgevers)merk en met het positief beïnvloeden van de tevredenheid van medewerkers. Dit doet zij o.a. met de ‘EVP Maker’, haar scan om de employee value proposition in kaart te brengen. De scan biedt essentiële input voor interne (en externe) communicatie!

Inge Beckers

Adviseur, Trainer & Auteur, HR-Communicatie.nl

Meld je hier aan!

Dinsdag 18 juni, 13:30 – 16:30
Social Impact Factory, Utrecht (vlakbij Utrecht Centraal!)
Deelname kost €42 (voor klanten gratis)