2DAYSMOOD

Online Spreekuur: Open consult voor al je vragen over 2DAYSMOOD

Online-spreekuur-werkgeluk-vragen-2DAYSMOOD

Door: Kirsten van Enk | februari 18, 2021

04/03/2021

Heb je een vraag over 2DAYSMOOD of een leuke ervaring die je graag wilt delen?

Dat kan! We organiseren elke twee weken een online spreekuur op donderdag van 15.30 uur tot 16.30 uur (CET). Hier kun je met andere 2DAYSMOOD managers en beheerders praten over 2DAYSMOOD gerelateerde vragen en ervaringen die je hebt.

Wat leer je tijdens het online spreekuur?

Met al je vragen kun je terecht op ons online spreekuur. Misschien wil je wat meer informatie over onze Remote Experience-enquête, of heb je een specifieke vraag over de nieuwe release van ons online dashboard. Alles is mogelijk! Je kunt het online spreekuur zien als een open consult waarin onze HR & Employee Happiness expert Robin van der Meulen je begeleidt en al je vragen beantwoordt. Je doet nieuwe kennis, tips en inzichten op die je inspireren om zo goed mogelijk met 2DAYSMOOD aan de slag te gaan. Ook ontmoet je gelijkgestemde professionals en (andere) klanten van 2DAYSMOOD.

Sla de zoomlink alvast op

Met wie ga je praten?

Robin-van-der-Meulen-2DAYSMOOD

Robin van der Meulen
Chief Happiness Officer, +31 616 419 550, 2DAYSMOOD
Robin is een gedreven HR & Employee Happiness expert. Elke dag haalt ze haar inspiratie uit de positieve psychologie en helpt ze bestuurders en teammanagers om actie te ondernemen voor een positieve werkomgeving en organisatiecultuur. Dit doet ze samen met haar collega’s van 2DAYSMOOD op een innovatieve, data gedreven manier.

Dus heb je als manager of beheerder een dringende vraag over 2DAYSMOOD of een leuke ervaring die je graag met ons en andere klanten wil delen? Dan hopen we je te zien in ons volgende online spreekuur!

Sla de zoomlink alvast op