2DAYSMOOD

Download hier het gratis e-book!

Tips hybride werken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hybride werken is blijvend! Daarom moet je zorgen dat je nu je beleid zo toekomstbestendig mogelijk inricht. De meeste medewerkers willen geen vijf dagen per week meer naar kantoor. Maar hoe onderhoud je verbinding als je elkaar niet (dagelijks) ziet? Hoe bepaal je de juiste leiderschapsstijl? En wat kun je doen om een werkplek in te richten? Dat lees je allemaal in het gratis e-book met tips voor hybride werken!

Na een onstuimige periode met veel thuiswerken hebben we ervaren dat voor veel medewerkers een combinatie van thuis- en op kantoor werken een goede optie is. Maar hierin liggen voor HR veel uitdagingen. Aan de hand van onderzoek hebben we vijf thema's op een rij gezet die je in gedachten moet houden bij het inrichten van je hybride werken beleid.

Waarom dit e-book met tips voor hybride werken?

Als 2DAYSMOOD is onze missie om het werkklimaat van organisaties wereldwijd te verbeteren. Dat doen we onder andere door het continu meten van medewerkersbetrokkenheid, werkgeluk en stemming van medewerkers. Maar ook door organisaties te helpen bij het inrichten van een toekomstbestendige werkplek.

Daarom krijg je in dit e-book per thema drie tips. Zo lees je over de thema's welzijn, organisatie, verbinding, leiderschap en hybride werkplek.

Wat lees je in dit e-book?

Als je dit gratis e-book download, lees je onder andere...

  • tips om de hybride werkplek op een duurzame manier in te richten.
  • waarom empathie tonen zo belangrijk is.
  • hoe verschillende manieren van contact bijdragen aan hybride werken.
  • hoe je een toekomstbestendig beleid in kunt richten.

Download nu het gratis e-book met de tips voor hybride werken en doe je voordeel met de kennis van 2DAYSMOOD!