2DAYSMOOD

Werkstress data rapport: energiebronnen en stressoren tijdens coronacrisis

Werkstress-data-rapport-energiebronnen-stressoren-medewerkers-tijdens-corona-2DAYSMOOD

Door: Mare Derks | november 17, 2020

Meteen downloaden!

De veranderingen in onze leefwereld gaan sneller dan ooit. Dat was natuurlijk al een tijdje zo, maar sinds de uitbraak van het coronavirus schipperen mensen en organisaties continu tussen een toestand van onzekerheid-zekerheid, proactiviteit-waakzaamheid, verantwoordelijkheid-vrijheid en eenzaamheid-verbinding. Om die wisselingen het hoofd te bieden putten we uit fysieke en mentale energiebronnen. Maar kunnen we onze energie snel genoeg aanvullen voordat de reserves opraken? En welke invloed heeft dit op ons werk en welzijn?

Vele recente onderzoeken van o.a. TNO, CNV en onze eigen 2DAYSMOOD Crisis Monitor laten zien dat we in de gevarenzone zitten als het gaat om burn-outs. We hebben te maken met hogere cijfers van werkstress, overwerken, mentale klachten en verzuim, en lagere cijfers van energie en werkplezier. Hoe zwaar moeten teamleiders, HR managers of werkgevers hier aan tillen?

In het Werkstress Data rapport analyseren we de ontwikkelingen van emoties van werknemers tijdens de crisis: Hebben we in 2020 te maken met dezelfde pieken en dalen als in 2019, of zijn de uitschieters van stress extremer? We zoomen ook in op de meest voorkomende oorzaken van werkstress: welke factoren geven ons stress of juist energie? En hoe verhouden stress, werkdruk en thuiswerken zich met elkaar?

Op basis van onze geaggregeerde data uit 3.500 wekelijkse enquêtes naar medewerkers en managers uit meer dan 50 organisaties in Nederland trekken we conclusies. We sluiten af met aanbevelingen van onze werkgeluk experts en een proactieve werkdruk checklist (of online meting) als bonus.

Download nu het Werkgeluk Data Rapport en doe je voordeel met de analyses van 2DAYSMOOD!

Werkstress-data-rapport-2DAYSMOOD-mockup-half

Download hier het gratis rapport!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis quickscan en advies

Wil jij werkgeluk in je team of organisatie verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress en tevredenheid in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de sterktes en risico’s van je werkklimaat te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Data uit jouw teams (via een quickscan)
  1. Laat je gegevens achter voor telefonisch contact
  2. We bespreken jouw vraagstuk en passend advies
  3. We geven een live demo en startvoorstel

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Richard-van-der-Horst-2DAYSMOOD-xs

Richard van der Horst

info@2daysmood.nl

+31(0) 85 303 6879

App Richard

Try for free NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.