2DAYSMOOD

Uitgebreide werkgelukanalyse  over december 2022

December is weer voorbij, sterker nog 2022 is officieel ten einde. De tijd vliegt en hoewel het alweer even geleden lijkt, delen we als laatste terugblik op 2022 nog een extra uitgebreide werkgeluk-analyse van de drukste en de zogezegd ‘gezelligste’ maand van het jaar: december! In dit werkgeluk data rapport analyseren we de ontwikkelingen van emoties, energieniveaus en stressoren van medewerkers én managers. Aan de hand van onderstaande punten willen we jullie nieuwe inzichten geven voor de toekomst.

Download hier de 2DAYSDATA Rapport 2022!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Dit lees je in het Werkgeluk 2DAYSDATA Rapport 2022

  • Hoe gelukkig waren we afgelopen december?
  • Is er een verschil tussen afgelopen december ten opzichte van december vorig jaar, 2021?
  • Hoe verschilt afgelopen decembermaand met het stemmingsverloop van afgelopen jaar?
  • Welk effect hadden de feestdagen op ons werkgeluk?
  • Maken managers en medewerkers de jaarafsluiting anders mee?

Wij zijn dol op data en blikken daarom nog een keer terug op de opvallende stemmingsdata van afgelopen jaar van het ervaren werkgeluk in Nederland. Op basis van onze data uit +400.000+ gestelde vragen aan medewerkers en managers uit meer dan 150 organisaties in Nederland, kunnen we jullie een representatief beeld geven van het werkgeluk in ons land.

Het werkgeluk data rapport geeft inzichten waarop we kunnen voortbouwen als duurzaam werkgever. Kijk naar externe invloeden en trends. Kijk naar trends binnen de eigen omgeving. Zijn er gelijkenissen? Waar heb je überhaupt invloed op? Laat je inspireren door onze data.

Wil je meer weten over werkstress in jouw organisatie? Vraag dan hier een gratis adviesgesprek aan met onze expert!