2DAYSMOOD

Meteen downloaden!

Als HR-manager of teamleider zul je je vast bezighouden met het (jaarlijkse) medewerkerstevredenheidsonderzoek. Je vraagt je misschien af waarom dit belangrijk is, wat voor effect het heeft op KPI's, en hoe het bijdraagt aan het presteren van je organisatie. Maar hoe meet je medewerkerstevredenheid? Wat voor vragen moet je stellen? Doe je nog steeds een jaarlijks MTO? 2DAYSMOOD's werkgeluk experts hebben als voorbeeld MTO een aantal vragen die tevredenheid meten voor je op een rijtje gezet. 

In samenwerking met de Universiteit Utrecht heeft 2DAYSMOOD onderzoek gedaan naar dé manier om tevredenheid te meten onder medewerkers. Op basis van dit onderzoek hebben we 4 thema's met 15 onderliggende drijfveren geformuleerd: het Employee Happiness Model. 2DAYSMOOD heeft een meetmethode ontwikkeld die snel, simpel, leuk én continu is. Hiermee meet je alle 15 dimensies die te maken hebben met medewerkerstevredenheid (bijv. met een nulmeting of quickscan) en zo komen de sterktes en risico's in je werkklimaat naar boven. Door het realtime dashboard weet je meteen waar je de grootste impact kunt maken!

Door net als onze klanten de medewerkerstevredenheid continu te meten i.p.v. jaarlijks heb je continu inzicht én kun je vlak op de bal blijven spelen. Dit voorbeeld MTO geeft je alvast een voorproefje – maar wil je online meten, realtime inzicht én advies krijgen van onze werkgeluk experts? Vraag dan een demo of gratis quickscan aan!

Wij zijn 2DAYSMOOD, aanjager van werkgeluk en winnende organisatieculturen, en expert in het MTO 3.0: het medewerkerstevredenheidsonderzoek, maar dan sneller, simpeler en altijd relevante inzichten!

Download nu de vragen van het voorbeeld MTO en doe je voordeel met de kennis van 2DAYSMOOD!

Voorbeeld-vragen-medewerkerstevredenheid-vragenlijst-download-PDF

Download hier de gratis voorbeeldvragen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor gratis advies, een demo of quickscan!

Altijd het medewerkersonderzoek dat bij je past.

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Een demo van de tool
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Martin Meulenkamp

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Martin