2DAYSMOOD

Download hier de gratis whitepaper!

Ontdek in deze gratis whitepaper de voordelen van meer Vitaliteit op de werkvloer en creëer meer werkgeluk en medewerkerstevredenheid door vitaliteit.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vitaliteit kan het werkgeluk binnen je organisatie met maar liefst 35% verhogen! Een goede reden om meer met deze drijfveer van werkgeluk te doen dus. In deze whitepaper lees je meer over de impact van vitaliteit en hoe je hier binnen je organisatie mee aan de slag kunt. Op basis van onze data, delen we daarnaast interessante en wetenschappelijk onderbouwde inzichten. Lees verder over de laatste ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit en hoe je hiermee je Employee Net Promotor Score (eNPS) kan verhogen!

De conclusies in deze whitepaper worden getrokken op basis van onze geaggregeerde data uit 400.000+ ontvangen antwoorden vanuit medewerkers en managers uit meer dan 150 organisaties en verschillende branches in Nederland over afgelopen twee jaar.

Wat lees je in deze whitepaper?

Aan de hand van deze whitepaper willen we jullie inspireren en nieuwe inzichten geven om het werkgeluk en de medewerkerstevredenheid te verhogen binnen je organisatie.

Als je deze whitepaper download, lees je onder andere...

  • Drijfveren van werkgeluk
  • De impact van vitaliteit binnen een organisatie
  • 2DAYSDATA-insights over vitaliteit
  • Tips & tricks voor meer vitaliteit op de werkvloer

Download de gratis whitepaper 'Vitaliteit als drijfveer van werkgeluk' en doe je voordeel met de kennis van 2DAYSMOOD!